Konstfrämjandet Dalarna

2

Konstfrämjandet Dalarna

Aktuellt: September 2019

Nyheter

Henrik Olsson på GSK

Äntligen har GSK (Galleri Se Konst) öppnat upp för höstens utställningar och släpper in frisk luft och friskt måleri av Avestabon Henrik Olsson som haft bilen i focus under året.

 • Galleri Se KonstSlaggatan 20
 • 31/8-21/912.00-15.00
 • Fri entré
 • Läs mer

Art After Work och Bokrelease

Välkommen till releasefesten för boken "Sinnen och förmåga till kontakt" där Galleri Svarta Gran sammanfattar sina två första levnadsår.

 • Galleri Svarta GranFalkgatan 2
 • 6/917.30-20.00
 • Fri entré
 • Läs mer
 • Teckentolkad visning under Gallerinatten

  Skåne En guidad visning av Gallerinatten på svenska som är teckentolkad utgår från Lilla Torg klockan 18.00.

  Läs mer
 • Ladda ner kartan till Gallerinatten!

  Karta över deltagare och platser för Malmö Gallerinatt 2019 finns både digitalt och i fysisk form. Plocka med dig en karta från någon av de utställande verksamheterna eller från platserna listade här, eller ladda hem kartan i digitalt.

  Läs mer
 • Oscar Guermouche – Always Her Hero

  Värmland Den pågående verkserien Always Her Hero bygger på aforismer om pappans kärlek till sin dotter. Aforismerna berättar om kulturella traditioner i relationen mellan far och dotter. De korta meningarna rymmer även bilden av ett hot mot hans kärlek, och ett imperativ, en uppmaning till honom att skydda sin dotter och återskapa dessa berättelser.

  Läs mer
 • Jörgen. P. Karlsson – Sammankopplingar

  Sörmland Jörgen. P. Karlssons arbeten rör sig i områden kring människan i vår tid. Hur vi påverkas av samhället, frågeställningar om hur vi bäst gör världen hanterbar för oss själva i en händelserik tid full av intryck, brus och avtryck från alla möjliga tänkbara och otänkbara håll.

  Läs mer
 • Malmö Gallerinatt 2019

  Skåne För 22:a året i rad håller Malmös gallerier och konstinstitutioner kvällsöppet mellan 18-24 under den sista lördagen i september. Ett fantastiskt tillfälle att upptäcka Malmös mångfacetterade konstscen, med en blandning av gallerier, konstinstitutioner och tillfälliga konstnärsdrivna initiativ.

  Läs mer
 • Konstnärslön.nu – Shiva Anoshirvani

  A public presentation and conversation with artist Shiva Anoshirvani from Konstnärslön.nu, part of the Empowering the process: working conditions in visual arts, a one day gathering on the working conditions for artists, curators and art mediators within the Öresund region.

  Läs mer